Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Aan en Verbouw arrow Timmerwerk
Timmerwerk Afdrukken

timmerwerk3.jpg
Eigenlijk willen wij graag zo’n kast op die ene plek daar, met een bijpassende wandbetimmering, misschien in die kamer ook nog een parket of laminaatvloer, maar...

Dit zijn tegenwoordig veelgehoorde uitspraken van mensen die op zoek zijn naar invulling en/of verwezelijking van hun persoonlijke wensen en ideeen, wanneer het gaat om bepaalde meubelstukken en/of interieurbetimmeringen.

Hierbij kan men denken aan allerlei soorten kasten en tafels voor woonkamer, keuken, slaapkamers, zolder of kantoor. Wat ook meer voorkomt en zich zal gaan uitbreiden is dat men het gezelliger vindt om in een aparte hoek van de woonkamer wil werken en/of internetten in plaats van op de zolderkamer. Wij kunnen allerlei soorten kasten, tafels, bureaus e.d. voor u geheel op maat maken naar uw persoonlijke wensen.

Naast het vervaardigen van kwaliteitsmeubelen kunnen wij volgens uw eigen specifieke en persoonlijke wensen het interieur op creatieve en perfecte wijze betimmeren. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. lambrisering, CV-radiatorbekleding, diverse togen, deurverandering, plafonds en wandbetimmering.

 

 
WebWestland