Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Aan en Verbouw arrow Dakkapellen
Dakkapellen Afdrukken

dakkapel2.jpgDe voordelen van een dakkapel zullen u duidelijk zijn. Een enorme ruimtewinst wordt geboekt door het plaatsen van een dakkapel, uw zolder kan gebruikt worden als extra slaapkamer of hobby kamer. Een dakkapel verlegt de grenzen van ruimte en mogelijkheden. Veelal is een dakkapel op het achterdak of zijdak niet meer vergunningplichtig, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Traditionele dakkapellen met "sleepdak", "nokverhogingen", "duivetillen"  en "dakopbouw" worden altijd ter plaatse gemaakt. Naar gelang de grote van een dergelijke opbouw, zullen de werkzaamheden 2 tot soms wel 6 werkdagen in beslag nemen. Voortijdig zullen wij aangeven hoelang een dergelijk werk ongeveer zal duren. Er kunnen helaas factoren zijn qua weersomstandigheden, welke de aangegeven tijd enigszins kunnen verlengen, maar dit zullen wij uiteraard zoveel mogelijk proberen te beperken.

verboon14.jpgDe werkzaamheden kunnen wij in casco of geheel afgewerkt uitgevoeren. Bij de casco uitvoeringen is het vaak, dat u na plaatsing van de dakopbouw, de gehele verdieping wilt verbouwen, cq aan wil passen naar eigen idee. Wij realiseren voor u een water en winddichte dakopbouw, welke door u in eigen beheer van binnen afgewerkt wordt. Ook kunnen wij in overleg een complete verbouwing van een dergelijke verdieping, tegen een van te voren overeengekomen prijs uitvoeren.

De traditionele dakkapellen worden als vanouds opgebouwd uit hout en daarna eventueel onderhoudsarm gemaakt met onderhoudsarme gevelbekleding. Deze onderhoudsarm materialen zijn dan bijvoorbeeld Trespa of Keralit-schroten met houtnerffolie. Deze materialen kunnen ook gebruikt worden voor het onderhoudsarm maken van een bestaande dakkapel. Dakbedekking kan bestaan uit zowel dakleer als dakpannen. Verder zijn er nog vele extra opties mogelijk.


Opties
  • Inbouwspots
  • Kunststof vensterbank
  • Screen hand/elektrisch
  • Rolluik hand/elektrisch
  • HR++ beglazing
  • Vliegenhorren
  • Lichtpuntaansluitingen
  • Ventilatieroosters
  • Eventuele extra wensen
 

 
WebWestland