Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Onderaannemers arrow Binnenwerk arrow Loodgieterswerk
Loodgieterswerk Afdrukken

Het werkgebied van een loodgieter is anno 2007 een stuk ruimer, als vroeger. Zo plaats, repareert, onderhoud en vernieuwt de loodgieter tegenwoordig: geisers, gasleidingen, riolering, kranen, toiletten, waterleiding, CV ketels/installatie, pompen, badkamers en sluit hij bijv. witgoed voor u aan.

loodgieter6.jpgWater
Bij het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van installaties voor drinkwater en sanitair wordt bij onze loodgieter uitsluitend gewerkt op basis van ervaring en kennis. Hierbij wordt rekening gehouden met de juiste diameter van de toe- en afvoer van de waterleidingen. Ook met oversteken van het woonhuis naar bijvoorbeeld de aanbouw wordt er met materialen gewerkt die vorstbestendig zijn. Onze loodgieter kan u desgewenst begeleiden in het overleg met nutsbedrijven en voorzien van deskundig advies.

Riolering
Ook kunnen wij diverse rioleringsystemen aanleggen en het onderhouden daarvan. Evenals het ontstoppen en oplossen van stank en beluchtingproblemen. Water stroomt altijd naar het laagste punt. Daarom dient er vanzelfsprekend voldoende afschot in de afvoer te zitten. Door verzakkingen kunnen er altijd problemen ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen maakt onze loodgieter gebruik van hoogwaardig PVC-materiaal.

 

 
WebWestland