Groenewegen B.V.
Het Ambacht 6
3155 AK Maasland

T (010) 591 75 66
F (010) 592 22 10
---------------------------
  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

KvK 24238278
Rabobank 3404.00.315
BTW nr. NL811146753B01

logo
Start arrow Woningbouw
Algemeen Afdrukken

type3.jpg
Een huis bouwen is een behoorlijke onderneming. Een betrouwbare aannemer is van groot (financieel) belang. Het leidmotief van aannemersbedrijf Groenewegen B.V staat al sinds 1921 voor  perfekt bouwen . Vakmanschap wordt gekoppeld aan een goed advies over bouwsystemen, isolatie, energiezuinig bouwen en inbraakpreventie. Iedere droom krijgt pas vorm als er een concreet plan wordt ontworpen. Dat is de eerste stap om die droom te realiseren.

Welke stijl kiezen we? Wordt het landelijk? Klassiek? Of hypermodern? Voor iedere stijl werken we samen met specialisten. Stap voor stap krijgt uw eigen voorkeur vorm. Het wordt een origineel en gepersonaliseerd plan. De keuze van de stenen, dakpannen of afwerkingsmaterialen zoals vloeren of badkamer wordt, met onze hulp en advies, volledig door u zelf bepaald. De alles-onder-één-dak-aanpak van aannemersbedrijf Groenewegen B.V. neemt u al het werk uit handen, als het aankomt op zelf laten bouwen. Alle fasen van dit precaire proces pakken wij centraal gecoördineerd voor u op. Vergunningen? Die regelen wij voor u in uw gemeente. Wij luisteren nauwgezet naar uw wensen, en zijn uitermate creatief maar toetsen tegelijkertijd al uw wensen aan haalbaarheid. De daadwerkelijke bouw van uw droomhuis past precies binnen de gemaakte afspraken. U heeft geen enkele zorg over gemeentelijke eisen en de welstandscommissie. Dit werk nemen wij van A tot Z van u over. U heeft nergens omkijken naar en kunt probleemloos genieten van het eindresultaat.

Ons welgemeende advies als deze aanpak u aanspreekt? Vertel ons uw wensen aangaande uw droomhuis, en wij gaan graag de uitdaging aan om dit te vertalen in een uniek schetsontwerp. Voor het bouwen van uw nieuwbouw woning bent U bij ons aan het juiste adres.

Woning verbouwen? U kunt bij ons ook terecht voor het renoveren van uw woning. Wij hebben reeds veel ervaring in het verbouwen van woningen en huizen.

 

 
WebWestland